Wie ben ik?

Een jaar of 20 geleden heb ik het hakken in hout ontdekt als bron van ontspanning en inspiratie. Ik werk vrijwel alleen met hout waar een of ander verhaal aan zit. Meestal haal ik het zelf uit een bos of een tuin, maar het komt ook regelmatig voor dat vrienden of familie een tot de verbeelding sprekende stronk voor mij meenemen uit een exotisch vakantieoord. Ik heb geen eigen atelier, maar wel een eigen werkbank in een hoekje van het Ambachtelijk Botenbouw Centrum Amersfoort, een inspirerende omgeving!

Mijn koffie-maatje Feike maakte een portret van mij als beeldhouwer, aan de hand van het wordingsproces van een van mijn beelden.

Ik verkeer in de luxe positie dat ik naast het beeldhouwen nog andere passies heb, met name platbodemzeilen en windmolenparken bouwen op zee. Ik hoef me niet te vervelen!

Nader kennis maken? Bel me op +31-639561416, of mail naar bernard@2eq.nl.

Til een steen op en je zult mij vinden; splijt het hout en ik zal daar zijn. 

– Thomas evangelie –